Jäsenasiat

Vesikoirat ry:n jäsenenä saat opastusta, neuvoa ja tietoa vesikoiraroduista. Kotiisi tulee neljä kertaa vuodessa Vesikoiramme-lehti.

Yhdistys pyrkii järjestämään tapahtumia ja koulutustilaisuuksia eri puolilla Suomea. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen asioihin ja sen alaisten rotujen kehittymiseen Suomessa.

Voit liittyä Vesikoirat ry:hyn, vaikkei kotona vielä perroa tai portugeesia olisikaan.

Kasvattaja voi halutessaan liittää pennunomistajan Vesikoirat ry:n jäseneksi. Ns. pentuejäsenyys kattaa kyseisen kalenterivuoden. Kasvattajan tulee pyytää jäseneksi liittämiseen pennunomistajan suostumus. Pentuejäsenen ilmoittaminen

Liittyminen jäseneksi

Maksa jäsenmaksu (v. 2017 jäsenmaksu on 25,00 euroa) Vesikoirat ry:n tilille Säästöpankki FI10 4600 0010 8192 39 käyttäen viitenumeroa 16324 (viitenumeron käyttö ensiarvoisen tärkeää!).

Mikäli maksat internetissä, tulosta maksutosite, jotta näet arkistointitunnuksen. Tarvitset sitä täyttäessäsi jäsenanomuslomaketta.

Maksun jälkeen ilmoita tietosi oheisella jäsenanomuslomakkeella.

Muista, että puutteellisesti täytettyä hakemusta ei tulla käsittelemään.

Jäsenyys on voimassa ko. kalenterivuoden. Uusi kausi alkaa aina 1. tammikuuta. Jatkossa yhdistys lähettää laskun jäsenmaksusta ilmoittamaasi sähköpostiin.
Muista ilmoittaa nimi-, osoite- ja sähköpostimuutoksista yhdistykselle.

Mikäli haluat laskun jäsenmaksusta paperiversiona, ilmoita siitä: rahastonhoitajalle.

Nimen tai osoitteen muutos

Jos nimesi tai osoitteesi muuttuvat, muista ilmoittaa siitä jäsensihteerille tällä lomakkeella. Näin voit varmistua siitä, että saat Vesikoiramme-lehden jatkossakin kotiisi. Helpointa muutosten ilmoittaminen on oheisella lomakkeella. Muista ilmoittaa myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.

Muistathan merkitä lomakkeeseen jäsennumerosi tehdessäsi nimen- tai osoitteenmuutosta.

Yhdistyksestä eroaminen

Yhdistyslain mukaisesti eron myöntää yhdistyksen hallitus saatuaan siitä kirjallisen ilmoituksen.
Eroilmoitus tulee lähettää postitse tai sähköisesti jäsensihteerille eroilmoituskaavakkeella.

Jäsenmaksut

Vuoden 2017 jäsenmaksut

• Varsinainen jäsen 25 euroa
  • Perhejäsen 5 e
  • Nuorisojäsen (alle 15 v) 10 e
  • Pentuejäsen 10 e
  • Yhdistysjäsen 7e x jäsenmäärä

Ellet saa laskua tai jos haluat paperisen laskun, ota yhteys rahastonhoitajaan.
Säännöt § 5.4: Mikäli jäsen on laiminlyönyt kuluvan vuoden jäsenmaksunsa 3 kuukautta eräpäivästä, yhdistyksen hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi.

Jäsensihteeri

Jäsensihteerin tavoittaa yhteydenottokaavakkeen avulla. Jäsensihteerin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jasensihteeri (at) vesikoirat.fi