Pohjois-Savon alue järjestää Touhupäivän 4.11.2017

Vesikoirat ry Pohjois-Savon alue järjestää Touhupäivän espanjanvesikoirille sekä portugalinvesikoirille Kuopion Kylmämäessä.

Touhupäivään sisältyy jumppaharjoitteita, aktivointia, kohdetyöskentelyä sekä luento koiran liikunnasta ja aktivoinnista. Kouluttajana toimii Anita Pesola (Koirapalvelut Houndy))

Lauantaina 4.11.2017 klo 10.00-16.00

Huomioithan, että koira ei voi osallistua touhupäivään sairaana tai juoksujen aikana.

Hinta: Vesikoirat ry:n jäsenille 25 €/koira ja ei jäsenille 30 €/koira. Kuunteluoppilaat 5 €. Hinta sisältää lounaan. Touhupäivä toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 10 koirakkoa.

Sitovat ilmoittautumiset: 21.9.2017 mennessä kati.ulvila (at) iss.fi . Mukaan mahtuu 15 koiraa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksua ei palauteta. Etusijalla ovat Vesikoirat ry:n jäsenet. Mainitse sähköpostissa nimesi, osoitteesi, sähköpostisi ja koiran nimi sekä oletko Vesikoirat ry:n jäsen. Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteet ja allergiat. Mukaan pääseville lähetetään sähköpostilla maksuohjeet.

Lisätietoja: Kati Ulvila, puh: 050 597 4197 (iltaisin)