Espanjanvesikoiran pentueet

Pentuvälittäjä antaa yleistä tietoa rodusta. Pentuvälityksen kautta ei saa pentua. Pentukyselyt tehdään aina suoraan kasvattajalle. Kasvattajalista läytyy kohdasta "Kasvattajat"

Pentuvälittäjien tehtäviin kuuluu jakaa tietoa pennunostajille kertomalla rodulle/roduille tyypillisistä piirteistä, luonteesta sekä terveystilanteesta. Pentuvälittäjä ei kommentoi pentueita tai kasvattajia mitenkään. Eikä voi esittää niistä omia mielipiteitään. 

Espanjanvesikoirien pentuvälitykseen otetaan sellaiset pentueet, joiden vanhemmat täyttävät rotukohtaiset PEVISA-ehdot (lonkat, kyynärät ja silmäpeilaus), kennelliiton rekisteröintiehdot ja rodun jalostuksen toimintaohjeen vaatimukset (mm. kilpirauhastestit, näyttelytulos/hyväksytty tulos jalostustarkastuksesta, sukusiitosprosentti tulee olla alle 6,25% laskettuna 6 sukupolven mukaan). Lisäksi suositellaan, että jalostuskoirat testataan prcd-PRA:n, diluution ja NAD:n varalta.
Myös Suomen Kennelliiton sivuilta löytyy pentuvälityssivusto. Sinne pääsee jokainen PEVISA-ehdot täyttävä pentue. Mikäli siellä oleva pentue täyttää myös yllä mainitut rotujärjestön pentuvälityksen vaatimukset ja suositukset, näkyy Kennelliiton välityksessä `rotujärjestö puoltaa`- merkintä.

Kasvattajalle

Muistathan pitää välityksessä olevan pentueen tiedot ajantasaisina

Pennut ovat välityksessä 8 viikon ikään asti, ellei kasvattaja toisin ilmoita. Tämän jälkeen myymättömien pentujen tilanne tulee päivittää pentuvälittäjälle kahden viikon välein. Mikäli ilmoitusta ei tule, pentue poistetaan pentuvälityksestä oletuksella, että myynnissä olevia pentuja ei enää ole. Päivitys tehdään osoitteeseen evk.pentuvalitys (at) vesikoirat.fi

Pentuvälittäjä

Nea Kivekäs

Soittoajat VAIN
to - pe klo 17 - 21 sekä viikonloppuisin 10-21

p. 040-5147583
evk.pentuvalitys (at) vesikoirat.fi

Välityksessä olevat pentueet

Tällä hetkellä yhtäkään pentuetta ei ole pentuvälityksessä

Tämä kategoria ei sisällä artikkeleita. Mikäli alakategorioita näkyy tällä sivulle, ne voivat sisältää artikkeleita.