Vesikoirat ry julkaisee sivuillaan omistajien ilmoittamia terveystuloksia. Terveystuloksia voi ilmoittaa jalostustoimikunnalle koiran omistaja tai kasvattaja, päätöksen tulosten julkaisemisesta tekee aina koiran omistaja.
Muistakaa tarkistaa näytteenottohetkellä, että laboratorioon lähetevässä lähetteessä on koiran virallinen  nimi, syntymäaika, rekisterinumero ja sirun nurero, jotta saadut tulokset voidaan kohdentaa oikeaan koiraan.

Tuloksia ilmoitettaessa on kerrottava, onko tulos julkinen vai luottamuksellinen. Julkinen tulos on JTK:n käytettävissä sellaisenaan ja yhdistys voi julkaista tuloksen esim. verkkosivullaan. Luottamuksellisia tietoja käytetään ainoastaan tilastollisesti niin, että koiran yksilöinti ei ole mahdollista.


Yhteystiedot tulosten toimittamiseen

Espanjanvesikoirien jalostustoimikunta     
sähköposti      evk.jalostus (at) vesikoirat.fi
postiosoite

Portugalinvesikoirien jalostustoimikunta
sähköposti      pvk.jalostus (at) vesikoirat.fi
postiosoite

prcd-PRA-, JDCM-cardio-, diluutio-, NAD- ja kilpirauhastestien tulokset

Tuloksia ilmoitettaessa on toimitettava kopio tutkimuksen tehneen laboratorion raportista. Kopio toimitetaan sähköisessä muodossa (kelvollinen digivalokuva/skannattu kuva) sähköpostitse tai kirjallisena postitse. Viestiin on laitettava merkintä siitä, onko tulos julkinen vai luottamuksellinen. Tuloksissa ja/tai viestissä on oltava koiran virallinen nimi.

Muut sairaudet/terveystulokset:

Tiedon muista sairauksista/terveystuloksista voi toimittaa vapaamuotoisella sähköpostilla tai postitse. Suosituksena on, että diagnoosin lisäksi kerrotaan diagnoosin tehneen eläinlääkärin nimi ja toimipaikka sekä päivämäärä, jolloin sairaus on todettu.