On käynyt ilmi, että jäsenmaksujen lomakkeet ovat olleet monen kohdalla virheellisiä summien osalta. Viitenumerot ovat kuitenkin oikein.

Eli mikäli jäsenmaksu on vielä odottelemassa maksamista, niin ohjeemme ovat:

* maksa varsinainen jäsenmaksusi (25e) omana maksunaan viitteellä (oikea summa + viite -yhdistelmä linkittyvät jäsenrekisterissä automaattisesti ja manuaalityön sekä selvittelyn määrä vähenee)

* jos sinulla on kasvattajailmoitus nettisivuilla niin maksa 20e samalla viitteella omana maksunaan. Emme poista yhtäkään ilmoitusta käymättä tilannetta läpi

* jos perhejäsenen/-jäsenien osalta summa ei ole ollut mukana, niin maksa 5e per perhejäsen ko perhejäsenen laskun viitteellä.

Pahoittelemme sekaannusta ja ylimääräistä vaivaa! Selvitämme ongelman juurisyyn ja koitamme välttää nämä jatkossa. Kenenkään jäsenyys ei katkea tai ilmoitus häviä netistä tämän takia. Koitamme myös välttää mahdollisimman hyvin jäsenmaksujen uudelleen lähettämisiä.

Muistutamme myös, että ihmetykset/tiedustelut kannattaa laittaa sähköpostitse (myös) hallitukselle, jotta pystymme reagoimaan erilaisiin tilanteisiin nopeasti.