Sunnuntaina 8.9.2019 Vesikoirat Ry järjestää Janika Silfverbergin kanssa koulutuspäivän Ylöjärvellä Haaviston kentällä. Koulutuksessa keskitytään tottelevaisuuteen (toko, pk ja rallytoko).

Mukaan ovat tervetulleita myös muiden lajien harrastajat (agility) treenaamaan esimerkiksi viretilan hallintaan, taukokäytökseen tai muuhun käyttäytymiseen liittyviä asioita. Kaiken tasoiset koirakot ovat tervettulleita ja hyötyvät treeneistä. Vaikka oma laji olisikin vielä hakusessa, niin koulutuksesta saat työkaluja edetä oman koirasi kanssa haluttuun päämäärään.

Janika Silfverberg kouluttaa työkseen koiria ja muita eläimiä Palas eläinkoulutuksessa https://www.palas.fi/esittely/. Hänelle on tärkeää koiran omaehtoinen sitoutuminen ja oivaltaminen, joka takaa parhaan ja nopeimman oppimistuloksen. Janika kouluttaa jokaista koirakkoa erikseen ja muut saavat seurata koulutusta. Hänellä on hyvä lajituntemus kisaamiseen tokossa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää toiveen koulutettavasta aiheesta, mutta se ei ole sitova.

Osallistumismaksut

  • Koirakkopaikka 30 eur Vesikoirat ry:n jäsenille, muille 40 eur
  • Kuuntelupaikka 10 eur (kuuntelupaikoille etusijalla)
  • Vesikoirat ry:n kasvattajille kuuntelupaikka on ilmainen

Koulutuspäivään voi ilmoittautua täältä.