Vesikoirat ry järjestää yhteistyössä Koirakoutsin Mika Jalosen kanssa tokopäivän sunnuntaina 24.1.2021 klo 09-16 Ylöjärvellä Koirakoutsin tiloissa. Koulutukseen kuuluu luento ja yksityisopetusta jokaiselle koirakolle. Koulutuksen teemana on kisasuorituksen kokoaminen eri lähtökohdista.

Mikalla on vuosien kokemus kouluttamisesta ja tokossa kilpailemisesta. Mika on edustanut Suomea tokon maailmanmestaruuskilpailuissa ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa ja kotiin on palattu mitalit kaulassa. Lisäksi Mika on saanut mitalisijoja suomenmestaruuskilpailuissa, voittanut useita piirinmestaruuksia, rotumestaruuksia ja kilpaillut useamman koiran valioksi asti.

Iloisella ja myönteisellä koulutusotteellaan Mika osaa neuvoa niin vasta-alkajia kuin kokeneempia yhdistämään erilliset temput kisasuoritukseksi - Tähdätessäsi joko EVL-luokkaan tai yksittäiseen kokonaiseen liikkeeseen.

Osallistumismaksut
- Koirakkopaikka 40 eur Vesikoirat ry:n jäsenille, muille 45 eur
- Kuuntelupaikka 15 eur (kuuntelupaikoille etusijalla)
- Vesikoirat ry:n kasvattajille kuuntelupaikka on ilmainen

Ilmoittautumisohjeet
- Ilmoittautuminen koirakkopaikoille avautuu jäsenistölle ma 2.11.2020 klo 0700
- Ilmoittautuminen koirakkopaikoille avautuu ulkopuoleisille ma 16.11.2020 klo 0700
- Ilmoittautuminen kuuntelupaikoille avautuu ma 31.11.2020 klo 0700
- Ennen aukeamista tulleita ilmoittautumisia ei huomioida. Ilmoittautumisiin jää automaattinen aikaleima tarkistamista varten.
- Saatuasi vastauksen ja maksuohjeet järjestäjältä, maksa koulutus kolmen päivän kuluessa ja lähetä kuitti sähköpostilla. Maksamattomat sekä kuittia uupuvat paikat vapautuvat seuraaville ilmoittautuneille. Maksusuoritukset ja yhdistyksen jäsenyydet tarkistetaan kootusti yhdistyksen tililtä, joten kuitin lähettäminen sähköpostilla on tärkeää! Vuoden 2020 jäsenyys riittää jos vuotta 2021 ei ole vielä laskutettu. Vuoden 2021 jäsenyyden osoittamiseksi riittää liittymispyyntö jäsensihteerille.

Peruutusohjeet
- Jos koulutus peruutetaan kokonaan koronan vuoksi, osallistumismaksut palautetaan. Mahdollisten koronarajoitusten vuoksi, koulutuksen luento voidaan perua ja koulutus toteuttaa ilman kuunteluoppilaita tai kuuntelupaikkoja rajoittaen peräkkäisinä yksityistunteina.
- Jos et pääse koulutukseen ole yhteydessä järjestäjään mahdollisten varasijalla olijoiden tavoittamiseksi. Jos varasijoilla ei ole henkilöitä, saat diilata itse koulutuksen eteenpäin. Huomioi, että yhdistyksen ulkopuoleisten pitää maksaa hinnan erotus yhdistyksen tilille. Alkuperäinen osallistuja ja tilalle tuleva huolehtivat keskenään maksuasiat.

Tiedottaminen
- Koulutukseen osallistujille lähetetään kutsulinkki WhatsApp-ryhmään.
- Sähköpostilla lähetetään yhteenveto päivän kulusta ennen koulutusta.

https://www.koirakoutsi.fi/kouluttajat#mikajalonen

Koirakoutsiareena
Pinotie 2
Ylöjärvi

Kysymykset, kuitit, peruutukset:
Saana Lindvall (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Vesikoirat ry:n tokovastaava